Cseremix Online Agóra!

Új lap - 1

Cseremix
Az oldal, ahol minden ingyenes!
Cserebere, onlinemunka ötletek, terefere!
Hasznos infók, couchsurfing tippek!
Gyűjtők csereberéje!
Humoros agytorna,
akciók, hírek.

ITT CsereMix Hangja!
Partnerprogramok!

Cseremix

Dörmögő

Először is bemutatkoznék: Nevem, MeMe. Valódi nevem Mezei Medve, amit gyakorta aggályoskodva fogadnak, mondván: -Mezei medve? Hogy-hogy mezei medve? Grizzly, mosó, barlangi, örvös, kamcsatkai barna, fekete meg még ormányos is van, de mezei? Az aztán biztos, hogy nincs...Barátocskám, rosszul tudod te a nevedet. -Micsoda badarság! Méghogy nincs mezei medve! Hát, ha nincs, akkor kérdezem én, most kinek a blogját olvasod?? A mezei medvéét. Na, ugye, hogy van Mezei Medve!

Hozzádörmögések

  • MeMe: Vadökör. Minden szavad a legnagyobb igazságról tanúskodik! Sok ilyen Vadökörre lenne szüksége enn... (2008.02.18. 08:08) Galícia, Aligciki és a többi?
  • Atitata: Látom, ezek a kocsis témák nagyon fekszenek neked:))))) Darázs- dopping:) Te Meme! Rohadt kalandos... (2008.01.28. 12:16) Ízirájdör öcsém, Turbómaci!
  • MeMe: Könyvet azt nem írok, mert a mezei medvék nem írnak. Azok csak dörmögnek, dörmögnek, meg olvasnak.... (2008.01.22. 20:28) Pókmedve
  • MeMe: Szia banya. Fontos komment a tied: bizonyíték arra, hogy szerencsétlen fémmel bélelt családom eset... (2008.01.18. 21:57) Mákom van!
  • MeMe: Köszi, Ati. Oké, nem szereted a rallikat! Gondolkodjál el, hogy mit szeretsz, mert egyből azt ren... (2008.01.11. 17:32) Csakazértis Dakar!

Linkblog

Galícia, Aligciki és a többi?

2008.01.14. 16:36 - Oliv

Címkék: mp3 kiskorú túlélés népirtás galícia jöttment tettesek büntethető

Ez most nem lesz vicces, de azért elmondom.

-Betelt a pohár!-ordítottam szerencsétlen feleségemre-Ne öntsd már a nyakamba a forró kávét, nem hallod, hogy betelt a pohár!?

Tudtam, hogy igazságtalan vagyok, de nem tudtam uralkodni magamon, látva kékre-zöldre vert kis bocsom, Mackólackó könnyáztatta pofácskáját. A középső fiamat az iskolában összeverték.

…-és az MP 3-as lejátszómat is elvették!-zokogta elcsukló hangon szegénykém.-És közben egyfolytában az aligciki jöttment rokonainkat szidták. Papa, mi az, hogy jöttment? És hol ez az Aligciki?

-Ilyen szó, hogy jöttment, nincsen! -nyugtatgattam -Mert ugye, vagy jött, vagy ment…A kettő együtt nem megy. Vagyis jön. Ne is törődj vele! Aligciki is egy nagy tévedés, mivel ott sose éltek mezei medvék.

Elsiettem az iskola felé, hogy végére járjak a dolognak. Gondoltam, először az osztályfőnökkel, majd az igazgatóval is beszélek.

Némileg elkéstem. Az osztályfőnök az iskola bejáratánál hason fekve nézett rám, kissé csodálkozva.

De nem valószínű, hogy felismert az üveges szemeivel. A hátából egy konyhakés kandikált kifelé, meglehetősen csáléra sikeredve. Mellette az igazgató ugyanolyan pózban, lelkesnek nem nevezhető kis tanítványaival körülvéve. Mindannyian halottak voltak.

Rohantam a mezőrségre.

-Vérfürdő! Mezei népirtás!-bőgtem magamon kívül.

-Mindenről tudunk!-vakargatta a fejét a hatósági közeg.-Sajnos semmit nem tehetünk, a tettesek kiskorúak.

Hazaballagtam, az esélyeket latolgatva. Itt már lassan a túlélés a tét.

De mit tehetünk? Vegyük fel a kesztyűt és harcoljunk? Nekünk is vannak kiskorú gyermekeink, akik nem büntethetőek! Vagy költözzünk más mezőkre?

Ezúttal a nagy észlény Mackokos sem tudott épkézláb megoldással előállni. S ami még meglepőbb: az anyósomnak sem volt egyetlen használható ötlete sem.

De talán Ti tudjátok…   

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dormogo.blog.hu/api/trackback/id/tr68297149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sanyandy 2008.01.15. 19:46:19

Nem tudok hozzászólni!
Egyre többször hallok-látok-tapasztalok olyasmit, amiről csak egy gondolat ugrik be.
A rendszerváltáskor valamit nagyon "elváltottunk".
Ezt az utolsó mondatot nem kéne félreérteni...

MeMe · http://cseremix.hu 2008.01.16. 16:27:08

Az a problémám, hogy én se tudok hozzászólni...és akkor még hol lenne amegoldás??

atitata · http://egysegedmunkasemlekei.blog.hu/ 2008.01.17. 20:17:54

Hát nem volt vicces, de én azért röhögtem.:)
Mert nevetséges a Magyar igazságszolgáltatás!
Mivel mindannyian tudjuk, miről is van szó az írásodban, és azt is tudjuk, hogy az eset nem véletlen, egyszeri botlás, így én célzottan elmondhatom a megoldást:
Szét kell verni azt a hülye fejét a szarházinak!
Visszavitték a "hazájába". Ez nem volt más, csak a probléma szőnyeg alá söprése. Nem adok két hónapot, megint itt lesz!
Nem fog megváltozni sem!
Most lehet itt engem majd bunkózni, meg ősemberezni, meg nem ez a megoldás, meg gyerek stb.
Nem érdekel!
Az ember az én felfogásom szerint addig érdemli meg az emberhez illő bánásmódot, amig emberként viselkedik.
Amint ez a felállás változik, ő sem tekinthető egyenrangú félnek.
Leszarom kinek milyen véleménye lesz ezentúl rólam:
Akkor is azt mondom, hogy VILLAMOSSZÉK!
Én megöltem volna, ha az én gyerekemnek szurkál kést a testébe!
Nem néztem volna semmilyen humánus, EU- s, emberjogi szarságot!
Tessék: lehet utálni!

halas · http://lehetetlenkuldetes.blog.hu 2008.01.18. 19:50:00

Hát lehet téged utálni?

Egyébként pedig, komment nélkül:

"Kíváncsiskodók százainak szeme láttára végeztek ki egy házaspárt Szaúd-Arábiában, mert halálra kínozta a férj első házasságból származó kilencéves kislányát.

Nagy tömeg tolongott Mekkában a Szajida-Ajsa-mecset mellett felállított vesztőhely előtt, amikor az ítéletvégrehajtó és segédei a vérpadra vitték a két elítéltet - számolt be a történtekről csütörtökön az Okaz című szaúd-arábiai lap. A kisleány mostohaanyját lefejezték, az apát pedig addig kardlapozták, amíg bele nem halt. A tömeg Allah akbar (Allah a legnagyobb!) kiáltásokkal kísérte a vérfagyasztó kivégzési rítust.

Nagy felháborodást váltott ki az arab ország közvéleményéből az apja és mostohaanyja által egy éven át gyötört kis Ghuszun esete. Az apa hol lánccal, hol vasrúddal verte szegény teremtést, s volt úgy, hogy odaláncolta valamihez, majd három napig otthagyta élelem és víz nélkül. Máskor lelocsolta a gyereket petróleummal, és meggyújtotta, majd eloltotta a folyadékot, de addigra a kislány lábán égési sebek keletkeztek. Megint máskor autóval szándékosan nekihajtott, s mindezt azért, mert gyanakodott, hogy első felesége félrelépett, s a gyermek valójában nem tőle van. Az nem derült ki a belügyminisztériumi közleményből, hogy a mostohaanyának milyen része volt a gyermek kínzásában.
Szaúd-Arábiában tavaly 137 embert fejeztek le, 38-cal többet, mint a megelőző évben."

HVG online

MeMe · http://cseremix.hu 2008.01.18. 21:22:01

Mikor kerülhet egy blogger olyan helyzetbe, hogy nemcsak szólni, se köpni, se nyelni nem tud????
Most......

Atitata · http://egysegedmunkasemlekei.blog.hu 2008.01.19. 07:51:41

Tod mit Halas?
Az ilyen mocskok meg is érdemlik!
Ha ilyenekről hallok, teljesen megvadulok!
Szar tetű mocsok "emberek" tudnak csak ÁRTATLAN gyermekeket bántani.
Az ilyenek az emberiség szemetei! A halálnál ezerszer rosszabbat érdemelnének. Nem egyszerű lefejezést!
Nem vagyok szadista, sőőőőőt, az ilyesmi nagyon távol áll tőlem, de ha a kezembe kaphatnék egy ilyet....
(Meme, úgy látszik még számodra is túl kényes témához sikerült nyúlni:)))
De Te sem tudsz pártatlan maradni, az írásodat olvasva:)

MeMe · http://cseremix.hu 2008.01.19. 09:33:46

Pártatlan? Hogy lehetnék pártatalan? csak azt remélem, hogy a jó oldalon állok!!!??? Bár, ki az, aki megmondja, melyik a jó oldal? A tegnapi Hiradót hallgatva például! Mire gondolok? "A Magyar Gárda békés demonstrációt szervezett a társa bántalamai miatt meghalt fiú emlékére. A tett színhelyére virágot vittek, koszorút és gyertyákat gyújtottak eléggé el nem ítélhető módon. Legalábbis az összes párt elítélte a Gárdát, és teljesen elhatárolódott ettől az elvetemült és fenyegető megmozdulástól. "
Teljesen megkavarnak minket mezeieket!!!
Kedves Ati, Te például tudod, hogy hol állsz????
Halasról sejtem, Ő a tolerancia bajnoka!!!

Atitata · http://egysegedmunkasemlekei.blog.hu 2008.01.19. 10:39:54

Hmmmmmmmmm...
Addig vagyok toleráns, amíg tiszteletben tartják magát az embert!
Aki nem tartja be ezt az alapvető szabályt, az maga sem érdemel mást, mint amit mások ellen elkövetett!
Nem itélem el a Magyar Gárdát!
Sőőőőőőőőőőőt! Ki kellene már nyitni a kedves illetékes elvtársaknak a szemét, és tenni valamit az országban folyó szabad bűnözési hullám ellen, és nem részt kellene venniük benne!
Nos, lehet kutatni a bűnözők, gyilkosok bajainak, gondjainak gyökerét. Ez ellen tenni is lehetne, hogy mással ez ne forduljon elő. Szociális helyzetek javítása pld.... De a tett az akkor is megmarad!
A jövőbeli eseteket lehet megelőzni, segítséget nyújtani. De az elkövetett tettekért feleni kell az elkövetőnek! És nem 3 hónapnyi előzetes letartóztatással mindössze!
Nem kormányzati negyedre kellene elkölteni rengeteg pénzt, nem gyanús ingatlaügyekbe, állami támogatásokra kellene fordítani a sok lóvét. Nem saját zsebre kellene dolgozni, kedves politikusok!
És nem kellene az önös érdekeket sértő mozgalmakat, megnyilvánulásokat megbélyegezni, saját média által lejáratni, csak azért, hogy azokat utálja az elbutított nép, aki ki van használva amennyire csak lehet!
Az a baj, hogy a Gárda fel meri emelni a hangját ott, ahol az illetékesek behúzzák fülüket, farkukat, mert következményei lehetnek a dolognak?
Mi a baj a koszorúzással?

MeMe · http://cseremix.hu 2008.01.19. 11:41:48

Ezek életbevágó dolgok, Ati. amiket érintesz!!!!!Nem sok remény van rá, hogy e kis mezei blogot vezető politikusok olvassák, de akkor se hallgathatunk!!!!
Mert igazad van: A szoc helyzet javítása valamelyest visszatarthatná a bűnözési hajlamúakat a még több elkövetéstől,némileg, talán...de nem!!!!Kormányzati negyedre kell a pénz, meg 80-100%-os fizetésemelés, meg millós nagyságrendű prémiumok a sokléhűtő, hazug falkavezérnek!!!!( Pld: BKV, ELMÜ fejesei!!!!) Nekünk meg, akik iszonyú erőfeszítéssel próbálunk a felszínen maradni, (mert nem merünk, akarunk csalni, lopni, hazudozni), maradnak a megszorítások, EU-hoz közelítő árszintek, nem növekvő, nem stagnáló, de csökkenő reálbéreink vásárló értékével!!!!
A Magyar Gárda jelenleg Mo.-on az egyetlen szervezet, amelyik ki meri mondani feketén-fehéren, hogy mi folyik itt!!!!!!! és őket is be akarják tiltani....Kapkodom a busa fejem: hát mi van ebben az országban
??? A félrevezetett embereken kívül?????

Atitata · http://egysegedmunkasemlekei.blog.hu 2008.01.19. 19:23:51

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Meme, most akkor Gárda, vagy nem Gárda?
Persze, hogy be akarják tiltani. Zavarja a felsőbb köröket.
Én meg azt mondom, hogy Magyar Gárdát a parlamentbe! Legalább fosnának a nagypofájú, semmihez sem értő ingyenélők a T. házban:)))

vadökör 2008.02.17. 22:05:35

A Gárda egy szükségszerű rossz.
Impotens rendvédelmünk,a mindent elborító szarul értelmezett liberalizmus, a polgárok teljes kiszolgáltatottsága az oka a megjelenésüknek.
lehet,hogy nem egy sikertelen színésznek kellene elöl masíroznia. Lehet,hogy nem egykori 56-os hősnek kellene zászlóanyának állnia. Lehet,hogy gáz a fekete ruha,a bakancs,a masírozás.
Az viszont sokkal nagyobb gáz,hogy ezeknek kell ott masírozni,ahol beilleszkedésre alkalmatlanok terrorizálják a többséget!!!!

MeMe · http://cseremix.hu 2008.02.18. 08:08:20

Vadökör.
Minden szavad a legnagyobb igazságról tanúskodik!
Sok ilyen Vadökörre lenne szüksége ennek az országnak!


süti beállítások módosítása