Cseremix Online Agóra!

Új lap - 1

Cseremix
Az oldal, ahol minden ingyenes!
Cserebere, onlinemunka ötletek, terefere!
Hasznos infók, couchsurfing tippek!
Gyűjtők csereberéje!
Humoros agytorna,
akciók, hírek.

ITT CsereMix Hangja!
Partnerprogramok!

Cseremix

Dörmögő

Először is bemutatkoznék: Nevem, MeMe. Valódi nevem Mezei Medve, amit gyakorta aggályoskodva fogadnak, mondván: -Mezei medve? Hogy-hogy mezei medve? Grizzly, mosó, barlangi, örvös, kamcsatkai barna, fekete meg még ormányos is van, de mezei? Az aztán biztos, hogy nincs...Barátocskám, rosszul tudod te a nevedet. -Micsoda badarság! Méghogy nincs mezei medve! Hát, ha nincs, akkor kérdezem én, most kinek a blogját olvasod?? A mezei medvéét. Na, ugye, hogy van Mezei Medve!

Hozzádörmögések

  • MeMe: Vadökör. Minden szavad a legnagyobb igazságról tanúskodik! Sok ilyen Vadökörre lenne szüksége enn... (2008.02.18. 08:08) Galícia, Aligciki és a többi?
  • Atitata: Látom, ezek a kocsis témák nagyon fekszenek neked:))))) Darázs- dopping:) Te Meme! Rohadt kalandos... (2008.01.28. 12:16) Ízirájdör öcsém, Turbómaci!
  • MeMe: Könyvet azt nem írok, mert a mezei medvék nem írnak. Azok csak dörmögnek, dörmögnek, meg olvasnak.... (2008.01.22. 20:28) Pókmedve
  • MeMe: Szia banya. Fontos komment a tied: bizonyíték arra, hogy szerencsétlen fémmel bélelt családom eset... (2008.01.18. 21:57) Mákom van!
  • MeMe: Köszi, Ati. Oké, nem szereted a rallikat! Gondolkodjál el, hogy mit szeretsz, mert egyből azt ren... (2008.01.11. 17:32) Csakazértis Dakar!

Linkblog

Csakazértis Dakar!

2008.01.07. 16:35 - Oliv

Címkék: vadász horror verseny terrorista dakar léghajó sivatagi verda szippantó toportyán

Az idei terepmaci sivatagi futamra óriási lelkesedéssel készültünk. Az egész medvefalka lázban égett!  Ez a második nevezésünk és mondhatom, apait –anyait beleadtunk az előkészületekbe. Igaz, a tavalyira nem szívesen emlékezünk, mert utunk egy bőrgyár udvarán vezetett keresztül, és több résztvevő otthagyta az irháját, de hát mindig becsúszhatnak kisebb-nagyobb rendezési nehézségek.


     Sajnos ezúttal sem kezdődött el a verseny zökkenőmentesen. Hajnalban mindjárt a startnál akadt kis fennakadás. Az enyhén túlsúlyos Medvehájfej, egypupú tevével rajtolt kissé meggondolatlanul, és némi időbe telt, mire legurulás nélkül sikerült megülnie.

Eleinte káprázatos sebességgel együtt haladtak a medverdák. Így jutottunk  a mező széléig, amikor látom ám az útjelzőt:  GÓBI SIVATAG  1 KM. Lassítottam.

    -Mi jut eszedbe, MeMe?! Taposs bele!-mordult rám az  anyósülésen az anyósom, úgyis, mint navigátor.

    -Mama, tudjuk, hogy maga földrajzilag alulképzett, de a Góbi sivatag felé akkor se megy a Dakar!

     Lefékeztem. Sajnálatos következményként  a mögöttem repesztő Mézszopó a szippantós kocsijával  kissé megszívta a lökhárítómat.  

Kiszálltunk egy hevenyészett falkagyűlésre, mivel közben többen is egymásba rohantak. Mackokos bocsikocsija sajnos totálkáros lett, de komoly sérüléseket szenvedett Maci Saci pacifogata, illetve a pacik megúszták, de az enyhén túlkoros és súlyos MaciSaci asszonyság mobilfrászt kapott.

   -Meme, irány a Góbi sivatag!-dörmögte Mackokos a totálkáros, ám aktív futam szakértő.- El kellett terelni az útvonalat kissé, nem lehet a Szaharába menni. Terrorista toportyánok portyáznak arrafelé…

    - Jól van,-adtam be a derekam-végül is sivatag, sivatag… Góbi  vagy Szahara, mindegy lényegében. Legfeljebb kerülünk egyet Peking felé.

 Már éppen  indultunk volna, amikor meghallottuk: Puskaropogás, ugatás, csaholás… Vadászok és vadászkutyák!!!

    -Na tessék! – hadonászott a térképpel anyósom, néhányszor mintegy véletlenül fültövön is csapott -Nem megmondtam, hogy taposs a gázra, Meme?? Addig-addig vacakoltál, amíg beindult az idei vadász szezon! Most aztán szégyenszemre nyúlcipőre fanyalodhatunk!

    -Nem volt elég a fenyegető sivatagi terror,-brummogott le keserűen Medvehájfej  a tevepúpcsúcsról-,most itt a hazai horror is… Hát barátocskáim, gyorsan fedezékbe, ennek a Dakarnak annyi!

    -Azt már nem!-hallatszott valahonnan nagyon magasról egy ismerős hang. –A Dakart folytatjuk és meg is nyerjük!

Elhűlve bámultunk felfelé, fedezékeink biztos védelmében.

Ez Bocsadék, a legkisebb kis bocsom, a nagypapa léghajóján! 

Sikerült olyan magasra szállnia, ahonnan nézve eltörpülnek a problémák. Különben is lőtávolságon kívül volt!

A számára szükségtelen kerülő utakat mellőzve, vidáman fütyörészve el is szállt a széllel célegyenest Dakar irányába…

A bejegyzés trackback címe:

https://dormogo.blog.hu/api/trackback/id/tr72288353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

atitata · http://egysegedmunkasemlekei.blog.hu/ 2008.01.11. 16:00:37

Kár, hogy sem a forma1- et, sem a Dakart, sem semmilyen autós sportot nem szeretek.
Mert különben veletek mehettem volna:))
Ez megintcsak zseniális lett:)
Azért az az írói véna ott fityeg benned:)))
Csinálok is egy kis ajánlást az írásokról a blog.hu főoldalán:)))
Hagy mutogassanak Téged holnap:)))

MeMe · http://cseremix.hu 2008.01.11. 17:32:46

Köszi, Ati.
Oké, nem szereted a rallikat!
Gondolkodjál el, hogy mit szeretsz, mert egyből azt rendezünk! Egy ilyen jó cimborának...
Kösz, ezt a reklám dolgot. Örülök majd, ha ott mutogatnak. Cirkuszban már voltam eleget.:)))


süti beállítások módosítása