Cseremix Online Agóra!

Új lap - 1

Cseremix
Az oldal, ahol minden ingyenes!
Cserebere, onlinemunka ötletek, terefere!
Hasznos infók, couchsurfing tippek!
Gyűjtők csereberéje!
Humoros agytorna,
akciók, hírek.

ITT CsereMix Hangja!
Partnerprogramok!

Cseremix

Dörmögő

Először is bemutatkoznék: Nevem, MeMe. Valódi nevem Mezei Medve, amit gyakorta aggályoskodva fogadnak, mondván: -Mezei medve? Hogy-hogy mezei medve? Grizzly, mosó, barlangi, örvös, kamcsatkai barna, fekete meg még ormányos is van, de mezei? Az aztán biztos, hogy nincs...Barátocskám, rosszul tudod te a nevedet. -Micsoda badarság! Méghogy nincs mezei medve! Hát, ha nincs, akkor kérdezem én, most kinek a blogját olvasod?? A mezei medvéét. Na, ugye, hogy van Mezei Medve!

Hozzádörmögések

  • MeMe: Vadökör. Minden szavad a legnagyobb igazságról tanúskodik! Sok ilyen Vadökörre lenne szüksége enn... (2008.02.18. 08:08) Galícia, Aligciki és a többi?
  • Atitata: Látom, ezek a kocsis témák nagyon fekszenek neked:))))) Darázs- dopping:) Te Meme! Rohadt kalandos... (2008.01.28. 12:16) Ízirájdör öcsém, Turbómaci!
  • MeMe: Könyvet azt nem írok, mert a mezei medvék nem írnak. Azok csak dörmögnek, dörmögnek, meg olvasnak.... (2008.01.22. 20:28) Pókmedve
  • MeMe: Szia banya. Fontos komment a tied: bizonyíték arra, hogy szerencsétlen fémmel bélelt családom eset... (2008.01.18. 21:57) Mákom van!
  • MeMe: Köszi, Ati. Oké, nem szereted a rallikat! Gondolkodjál el, hogy mit szeretsz, mert egyből azt ren... (2008.01.11. 17:32) Csakazértis Dakar!

Linkblog

Melegek, kékharisnyák

2007.12.25. 18:32 - Oliv

Címkék: melegek demokrácia esélyegyenlőség vadászat sztriptíz

-Segítség! Az uram élve elásta magát!-üvöltötte magánkívül Mézszopó szomszédasszony a kertkapuban.

Nem hittem a fülemnek, de rohantam

   -Az én megfontolt, higgadt cimborám! Mi történhetett?

Dermesztő látvány fogadott : A gyönyörűen gondozott málnabokrok tövében egy jókora földkupac közepén két éppencsak kilógó, égnek meredő medvetalp!

Azonnal kiráncigáltam, és alaposan megráztam a vállánal fogva:

   -Megmagyaráznád, mit művelsz?

   -Meme, ezt a szégyent …-zokogta földgalacsinokat köpködve Mézszopó, az újkori ásatási lelet. -A fiam férjhez akar menni!

    Eddigre már a népes rokonság és az összes szomszéd  körülöttünk gyülekezett, mindenki igyekezett túlbrummogni a többieket:

    -Egy meleg medve? Ezt nem lehet, nem tűrhetjük! -tiltakoztak a konzervatívok.

    -Demokrácia van, esélyegyenlőség…-próbálkozott az ifjabb Mézszopó, de nyakoncsapták,    így csak maga elé mörmögte: -A képviselők között is nem egy…

    -Ott lehet, de itt soha! –harsogta dühödten anyósom, aki nem maradhatott ki egyetlen valamirevaló vitából sem.

     -Jól is néznénk ki!-tódította meg  Mackokosné- Épp elég probléma, hogy egyre több a homi maci. De hogy össze akarnak házasodni? Hallatlan! Kihal a medve faj, ha ezt megszavazzuk !

      Anyósom vérszemet kapott:

     -Úgy is van! Holnap meg majd megkérik a saját kecskéjük kezét az esélyegyenlőség jegyében!

     Szót kértem, mielőtt a vita végképp elfajult volna:

    -Mama, jobban tenné, ha belegondolna, hogy szegény papa maga mellett csak azért nem lett homokos, mert időnap előtt jobblétre szenderült…

Anyósom minden szál szőre égnek állt a méregtől:

     -Mit morogsz itt összevissza? A papa egy medvevadász martaléka lett!

     -Igen, csakhogy önkezével vetett véget a vadászatnak, amikor a puskát szétverte a vadász fején! Akkor sült el, szerintem nem véletlenül! Szabadulni akart az asszonyi önkényuralomból!

      A súlyos szavak szíven találtak minden becsületes medveasszonyságot. Mézszopó szomszédasszony szemlesütve suttogta:

     -Meme, csaknem azt akarod mondani, hogy mi nők vagyunk az okai, hogy egyre több a ferde medve?

     -Sajnos, ez a szomorú igazság. –bólogattam- Nem volt jó nektek a barna harisnya, kék kellett! Meg az uratok nadrágjába is belebújtatok! Tessék, ez lett az eredménye a nagy egyenjogúságosdinak!

    Szavaim nem várt eredményt hoztak. Ott helyben medvesztiptíz következett. Lányok-asszonyok egymást megelőzve  dobálták le a bűnös ruhadarabokat: mindenfelé kék harisnyák, meg  nadrágok repkedtek.

    Kis medveközösségünk férfitagjai, velem az élen,- megigézve bámultuk az elénk táruló pőre panorámát: mennyi gyönyörű nő, a bocsánatunkért esedezve!

    Az összes eddig ferdén elhajolt medvefi, nyomban visszatért a természetes kerékvágásba!

    Igaz, akadt néhány megátalkodott meleg, őket jegeljük most kis ideig….  

A bejegyzés trackback címe:

https://dormogo.blog.hu/api/trackback/id/tr70274896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

w632 · http://www.myvip.hu 2007.12.27. 23:09:03

Hát ha én ilyen szépen tudnék fogalmazni,mint MeMe,akkor már én lennék a polgármester.

MeMe · http://cseremix.hu 2007.12.27. 23:23:19

...de még lehetsz, kedves w632!!!!!!!!!


süti beállítások módosítása