Cseremix Online Agóra!

Új lap - 1

Cseremix
Az oldal, ahol minden ingyenes!
Cserebere, onlinemunka ötletek, terefere!
Hasznos infók, couchsurfing tippek!
Gyűjtők csereberéje!
Humoros agytorna,
akciók, hírek.

ITT CsereMix Hangja!
Partnerprogramok!

Cseremix

Dörmögő

Először is bemutatkoznék: Nevem, MeMe. Valódi nevem Mezei Medve, amit gyakorta aggályoskodva fogadnak, mondván: -Mezei medve? Hogy-hogy mezei medve? Grizzly, mosó, barlangi, örvös, kamcsatkai barna, fekete meg még ormányos is van, de mezei? Az aztán biztos, hogy nincs...Barátocskám, rosszul tudod te a nevedet. -Micsoda badarság! Méghogy nincs mezei medve! Hát, ha nincs, akkor kérdezem én, most kinek a blogját olvasod?? A mezei medvéét. Na, ugye, hogy van Mezei Medve!

Hozzádörmögések

  • MeMe: Vadökör. Minden szavad a legnagyobb igazságról tanúskodik! Sok ilyen Vadökörre lenne szüksége enn... (2008.02.18. 08:08) Galícia, Aligciki és a többi?
  • Atitata: Látom, ezek a kocsis témák nagyon fekszenek neked:))))) Darázs- dopping:) Te Meme! Rohadt kalandos... (2008.01.28. 12:16) Ízirájdör öcsém, Turbómaci!
  • MeMe: Könyvet azt nem írok, mert a mezei medvék nem írnak. Azok csak dörmögnek, dörmögnek, meg olvasnak.... (2008.01.22. 20:28) Pókmedve
  • MeMe: Szia banya. Fontos komment a tied: bizonyíték arra, hogy szerencsétlen fémmel bélelt családom eset... (2008.01.18. 21:57) Mákom van!
  • MeMe: Köszi, Ati. Oké, nem szereted a rallikat! Gondolkodjál el, hogy mit szeretsz, mert egyből azt ren... (2008.01.11. 17:32) Csakazértis Dakar!

Linkblog

Ízirájdör öcsém, Turbómaci!

2008.01.27. 10:21 - Oliv

Címkék: verseny illegális verda gyorsulási doppingszer diszkvalifikál

    Mezei gyorsulási verseny! Ilyen még nem volt! De most majd megmutatjuk, hogy mire képesek a mezei medvék!

    Azt mondod, illegális? És aztán? Mennyi minden illegális, aztán mégis virágzik! A vadkender, példának okáért…meg a zugivó anyósom orrán a borvirágok!

   Óriási lelkesedéssel fogtunk a szervezkedéshez. Kijelöltük a pályát, mezőtől-mezőig, kis erdei kanyarokkal. Ma este holdfelkeltével indulunk!

    Felsorakoztunk a rajtnál, mindannyian, aki csak élt és mozgott egy valamirevaló mackomobillal. Medvehájfej ugyan tegnap óta úgy kihízta a verdáját, hogy segítenünk kellett a betuszkolásához. Unokaöcsém, Turbómaci a vadiúj lamborginijével a bámulatunk tárgya volt, de nem panaszkodhatott egyikünk sem: márkás kocsik sorakoztak a holdsütötte rajtvonalnál.

   A start kitűnően sikerült, ám még fél métert sem tettünk meg, mikor azonnali hatállyal lefújták a versenyt!

   Hatalmas transzparensekkel vonultak az útra a környezetvédő mezei medvék, mondván : „környezetkárosító hatása van tevékenységünknek”.

Tiltakozó tábláikkal ülősztrájkba kezdtek, teljesen elzárva a pályát!

Ám a mezei medvék nem arról híresek, hogy bármit feladjanak!

Miután Medvehájfejet szorult helyzetéből kisebb huzavonával holdvilágra segítettük, gyalogszerrel folytattuk a mezei gyorsulási versenyt.

    A mezőny nekirugaszkodott, és elképedten láttuk, illetve nem láttuk Turbómaci elporzott hűlthelyét. Hát ez egy fenomén!

Abszolút győztes! Ilyen sebességet mezei medve még nem ért el! Tán még egy gepárd se…Meghatottan gratuláltunk neki, kapott koszorút és lépesmézes serleget.

Javában folyt az ünneplés, mikor Mackokost látom lélekszakadva érkezni:

    -Diszkvalifikálták Turbómacit! Doppingvétség gyanúja!

Lehangoltan hallgattuk a kiábrándító történetet, ami sajnos igaznak bizonyult: a doppinteszt során Turbómacit alapos vizsgálatnak vetették alá, melynek során alsógatyójából számos darázstetem került elő! Mindnyájan tudjuk, hogy a darazsak a legerősebb doppingszerek kategóriájába tartoznak.

   Sajnáljuk a történteket, meg Turbómacit is. Ígéretes tehetség volt…

   Ma reggel hallottuk , hogy a darazsak is gyászolnak. Állítólag valami szörnyeteg garázdálkodott kis közösségükben. A sok áldozat között ígéretes tehetségek is voltak…

A bejegyzés trackback címe:

https://dormogo.blog.hu/api/trackback/id/tr42313293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atitata · http://egysegedmunkasemlekei.blog.hu 2008.01.28. 12:16:10

Látom, ezek a kocsis témák nagyon fekszenek neked:)))))
Darázs- dopping:)
Te Meme! Rohadt kalandos életetek van nektek Medvefalván:))))


süti beállítások módosítása