Cseremix Online Agóra!

Új lap - 1

Cseremix
Az oldal, ahol minden ingyenes!
Cserebere, onlinemunka ötletek, terefere!
Hasznos infók, couchsurfing tippek!
Gyűjtők csereberéje!
Humoros agytorna,
akciók, hírek.

ITT CsereMix Hangja!
Partnerprogramok!

Cseremix

Dörmögő

Először is bemutatkoznék: Nevem, MeMe. Valódi nevem Mezei Medve, amit gyakorta aggályoskodva fogadnak, mondván: -Mezei medve? Hogy-hogy mezei medve? Grizzly, mosó, barlangi, örvös, kamcsatkai barna, fekete meg még ormányos is van, de mezei? Az aztán biztos, hogy nincs...Barátocskám, rosszul tudod te a nevedet. -Micsoda badarság! Méghogy nincs mezei medve! Hát, ha nincs, akkor kérdezem én, most kinek a blogját olvasod?? A mezei medvéét. Na, ugye, hogy van Mezei Medve!

Hozzádörmögések

  • MeMe: Vadökör. Minden szavad a legnagyobb igazságról tanúskodik! Sok ilyen Vadökörre lenne szüksége enn... (2008.02.18. 08:08) Galícia, Aligciki és a többi?
  • Atitata: Látom, ezek a kocsis témák nagyon fekszenek neked:))))) Darázs- dopping:) Te Meme! Rohadt kalandos... (2008.01.28. 12:16) Ízirájdör öcsém, Turbómaci!
  • MeMe: Könyvet azt nem írok, mert a mezei medvék nem írnak. Azok csak dörmögnek, dörmögnek, meg olvasnak.... (2008.01.22. 20:28) Pókmedve
  • MeMe: Szia banya. Fontos komment a tied: bizonyíték arra, hogy szerencsétlen fémmel bélelt családom eset... (2008.01.18. 21:57) Mákom van!
  • MeMe: Köszi, Ati. Oké, nem szereted a rallikat! Gondolkodjál el, hogy mit szeretsz, mert egyből azt ren... (2008.01.11. 17:32) Csakazértis Dakar!

Linkblog

Medvegazdasági pillanatkép

2008.04.29. 17:17 - Oliv

Címkék: arany illuzionista tattoo árpádsávos integrálódás

Meséltem már a barna vándormedvékről? Nem? Pedig nekik köszönhető mezővárosunk kereskedelmének felvirágzása.     Úgy kezdődött, hogy a vándor barnamedvék elhagyták Ló-vári otthonukat, s  hatalmas, csillogó-villogó kamionokkal megérkeztek.
    -Látod ezt, Meme!?-bökdösött oldalba izgatottan cimborám, Mackobak-ezeknek még a kipufogója is színarany!
    -Mit csodálkozol?-brummogtam mérgesen. Mackobak néha felbosszantott a kemény fejével.-Régi híres illuzionista családból származnak, meg mondják, hogy ők maguk is nagy varázslók.  Jól lehet manapság keresni az ilyesmivel.
    Ezt eltaláltam rendesen: A barnamedvék igen jól kerestek és sokat találtak. Ellentétben velünk mezeiekkel : Reggeltől estig ezután már csak az eltűnt holmijaink után kutattunk, amelyek valami rejtélyes oknál fogva folyton a barnamedvéknél kerültek elő felismerhetően, de nem beazonosíthatóan.
   - Náluk ügyesebb illuzionistákat nem hordott hátán a föld!-állapította meg Mézszopó szomszédom mély csodálattal,amikor  észrevette, hogy gondosan művelt málnaföldjén a bő termésnek hűlt helye. Igaz, a profi varázslók több napig akut málnamérgezésben fetrengtek,de eközben is lázasan szorgoskodtak:   Anyósom zsebéből kivarázsolták a nyugdíjat, amit aztán később visszafolyósítottak neki dupla uzsorakamattal.
    Én egy türelmes, békeszerető mezei medve vagyok. A barnamedvék egy csoportja -a megélhetési bűvölők-azonban kiverte nálam a biztosítékot. Szeretek sokáig durmolni. Ezek meg a legszebb álmomból üvöltöztek fel. Nap mint nap erre ébredtem:
   -Eeeez arany? Hazudol, te more. Gagyi e, hajjak meg.
   -Jaaaj, de nagyon gizda vagy, tezsvérem,a szemem follyon ki, itt van e, a vízjel benne e.
A vita mindig azzal ért véget, hogy köveket ragadtak, betörték egymás fejét, meg az ablakaimat rendre.
   De nem sokat tehettem, mert felülről úgy rendelkeztek, hogy a barnamedvéknek integrálódni kell és én egy törvénytisztelő polgármedve vagyok.
    Azonban ezzel a rendelkezéssel három fiam, különösen a minden mézben kanál Bocsadék, mit se törődve, -a tettek mezejére lépett. Feketére festették bundájukat és fel-le masíroztak  az udvaron, mignem egy fordulónál elhűlve bámultam az elém táruló látványt:
három pucérra borotvált medvepopsi!
    -Mi ez? Mit műveltetek?-üvöltöttem feledve türelmes mivoltomat.
   -Megalapítottuk a Bőrfenekűek Pártját! Szélsőjobboldali ultraradikális bocsok vagyunk!-replikázott  Bocsadék igaza teljes tudatában.
   Majd mi véget vetünk a barnamedvék garázdálkodásának....
Nem fejezhette be, mert a jobbszélső mancsommal megragadtam és a balszélső térdemre fektetve úgy megcsapkodtam egy málnabokor vesszővel, hogy bőrfeneke egyből árpádsávos lett.
   Itt szomorú véget is érne a történet, ám másnapra gomba módra nőttek ki a földből az új vállalkozás telephelyei, világító cégtáblákkal:
   " TATTOO" -Testfestés természetes alapanyagokkal!
A gazdaságunk felvirágzott, a kisbocsok jólneveltek....és hogy a barnamedvék integrálódtak-e? Ne legyél maximalista! Mindent nem lehet egyszerre...

A bejegyzés trackback címe:

https://dormogo.blog.hu/api/trackback/id/tr70447441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása