Cseremix Online Agóra!

Új lap - 1

Cseremix
Az oldal, ahol minden ingyenes!
Cserebere, onlinemunka ötletek, terefere!
Hasznos infók, couchsurfing tippek!
Gyűjtők csereberéje!
Humoros agytorna,
akciók, hírek.

ITT CsereMix Hangja!
Partnerprogramok!

Cseremix

Dörmögő

Először is bemutatkoznék: Nevem, MeMe. Valódi nevem Mezei Medve, amit gyakorta aggályoskodva fogadnak, mondván: -Mezei medve? Hogy-hogy mezei medve? Grizzly, mosó, barlangi, örvös, kamcsatkai barna, fekete meg még ormányos is van, de mezei? Az aztán biztos, hogy nincs...Barátocskám, rosszul tudod te a nevedet. -Micsoda badarság! Méghogy nincs mezei medve! Hát, ha nincs, akkor kérdezem én, most kinek a blogját olvasod?? A mezei medvéét. Na, ugye, hogy van Mezei Medve!

Hozzádörmögések

  • MeMe: Vadökör. Minden szavad a legnagyobb igazságról tanúskodik! Sok ilyen Vadökörre lenne szüksége enn... (2008.02.18. 08:08) Galícia, Aligciki és a többi?
  • Atitata: Látom, ezek a kocsis témák nagyon fekszenek neked:))))) Darázs- dopping:) Te Meme! Rohadt kalandos... (2008.01.28. 12:16) Ízirájdör öcsém, Turbómaci!
  • MeMe: Könyvet azt nem írok, mert a mezei medvék nem írnak. Azok csak dörmögnek, dörmögnek, meg olvasnak.... (2008.01.22. 20:28) Pókmedve
  • MeMe: Szia banya. Fontos komment a tied: bizonyíték arra, hogy szerencsétlen fémmel bélelt családom eset... (2008.01.18. 21:57) Mákom van!
  • MeMe: Köszi, Ati. Oké, nem szereted a rallikat! Gondolkodjál el, hogy mit szeretsz, mert egyből azt ren... (2008.01.11. 17:32) Csakazértis Dakar!

Linkblog

Pókmedve

2008.01.22. 16:04 - Oliv

Címkék: sajtó incidens pókember kard fegyveres vérmedve körözött szabadságjog

   -Emlékeztek? Minap meséltem szomorúan a véres incidensről, ami az egész tanári kart, az igazgatót, és sok kis mackót is elevenen érintett. Meg aztán később holtan is. Nos, nagy örömmel újságolhatom, hogy megvan a tettes! Legalábbis nevezve, mert sajnos még aznap agyafúrt módon megszökött.  Arcátlanul kisétált a nyitott ajtón, hiába próbálta könnyek között maradásra bírni a máskor oly hatékony Medvédelem.


Azóta lázban ég az egész Mezei Medveország!

Hát hogyne, mikor újra lecsaphat ez a kis vérmedve! 

Aki csak tud, menekül! A sajtó mindenesetre nem győzi hangsúlyozni a fejünk felett Damoklész kardjaként lesújtani készülő fenyegető kiskorú rémség elleni felkészülés szükséges voltát. Azt tanácsolja minden józan ítélőképességű mezei állampolgárnak, hogy a veszély nagyságára való tekintettel lehetőleg ki se lépjen a mezőre.

Mi mezeiek, hiszünk őszinte, segítőkész Médiánknak. Ezért aztán országszerte mindenütt megtesszük a szükséges óvintézkedéseket. És mindjárt várost is fejlesztünk: Gomba módra nőnek ki a földből a dizájnos kis fedezékek, jelentősen javítva az eddig oly egyhangú városképet. A tehetősebb medvék luxusbunkert vásárolnak, mások a kertjükben mobilfedezéket létesítenek, (az élelmesebbek többet is, és mindjárt javítják a kapura akasztott zimmerfrei táblát, bunkerfrei-re). Kisnyugdíjasok háztájilag kikaparászott lövészárkokban próbálják átvészelni e vérzivataros időket.

Minden fegyveres Medveszervezet betárazva sorakozik az erdő szélén! Némelyek ugyan a határőreink közül nehezményezik, hogy nem kaptak fényképet az amúgy beazonosíthatatlan elvetemült késelőről. Csak annyit lehet tudni, hogy fél méter magas, bundája sárga-lila pöttyös, brummogás helyett béget, bal kezében véres kard, jobb kezében késélező. De hát fénykép nélkül hogyan ismerjék fel? A sokezer határainkat megcélzó, hasonló kinézetű kiskorú között?

De még mielőtt elveszhettünk volna a találgatások rengetegében, a fák közül  óriási sebességgel tört elő egy felismerhetetlenségig bebugyolált szörnyeteg, maga után szélsebesen vonszolva valami láthatatlan fonálon rögzített  legkisebb fiamat, Bocsadékot.

 Bocsadék  diadalittasan ordítozott:

 -Papa, megvan a gyilkos, elkaptam!

Úgy alakult, hogy én meg a kismackót kaptam el, s mivel több mázsát nyomok, véget vetettem a konvojnak.

Ez ám a sikersztori! Illetve lenne…

Az történt, hogy Bocsadék fiam a karácsonyra kapott pókember-hálóval ártalmatlanította az arra ólálkodó gengszterpalántát, aki rögvest menekülésre fogta a dolgot, maga után vonszolva Bocsadékot.

Várjátok a happy endet? Én is. De azt várhatjuk…

A hatósági közeg nyomban szabadon engedte a kiskorú körözöttet, Bocsadék pedig szigorú megrovásban részesült a szabadságjogok megsértése miatt.

Most kezdődik minden előlről. Kivéve Bocsadékot, aki kijelentette, hogy ezek után mégsem lesz kiscserkész és csakis a számítógépes játékain hajlandó bűnözőket ártalmatlanítani.

Most akkor örüljek? Vagy mégsem?

  

A bejegyzés trackback címe:

https://dormogo.blog.hu/api/trackback/id/tr30307370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atitata · http://egysegedmunkasemlekei.blog.hu 2008.01.22. 19:28:30

Meme:))))))))))))
Én már inkább nem is mondok semmit.......
A sztori pedig remek!
Ilyet szól: bunkerfrei:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Marha jó!
Halast idézem: (persze átültetve a dolgot ide)
Írnod kellene egy könyvet. A medvetársadalom mindennapjai, vagy ilyesmi:)
Kezd el!

MeMe · http://cseremix.hu 2008.01.22. 20:28:23

Könyvet azt nem írok, mert a mezei medvék nem írnak. Azok csak dörmögnek, dörmögnek, meg olvasnak. Egy segédmunkás emlékeit olvassák, mert szeretnek okulni. Mert abból lehet. Az írásból meg nem. Akkor meg minek????


süti beállítások módosítása